Κ17 (Ι): Άρης Πετρ. – ΑΟ Περιστερίου 2-2



Σπουδαίο ντέρμπι στην Πετρούπολη μεταξύ των Κ17 του τοπικού Άρη και του ΑΟ Περιστερίου, με το ισόπαλο 2-2 να το υπογράφει φαρδιά πλατιά.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Δημήτρη Βαφειάδη και Σάκη Αναστασόπουλου είχαν ξεκάθαρο στόχο τη νίκη ώστε να παραμείνουν σε απόσταση βολής από την κορυφή και αυτοί που έφτασαν πιο κοντά ήταν οι φιλοξενούμενοι.

Όχι μόνο γιατί είχαν το προβάδισμα έως το τελευταίο δεκάλεπτο όταν και ο Αρης ισοφάρισε, αλλά και γιατί εκτός των δύο γκολ, είδαν τρεις φορές τη μπάλα να σταματάει στα δοκάρια της ομάδας της Πετρούπολης σε προσπάθειες των Βασιλόπουλου, Ματσούκα και Τατίογλου.





Σκόρερς: Πολίτης, Βασιλαδιώτης / Παπαχριστοδούλου, Παπάς.

Διαιτητής: Καραμπελας. Βοηθοί: Μαραγκάκης, Χατζηδάκης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: Σταμουλης, Τσιριγώτης, Σεφεράι, Γρομητσαρης, Μπουντασης, Θεοδοσίου, Παπαστρατής, Προβατάρης, Αλλας, Πολίτης, Σκαμάνης (Biliman, Βασιλαδιώτης, Ραποτικας, Δασκαλόπουλος, Σαψάλης).

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πετρίδης, Ροζής, Παπασπηλιόπουλος, Κουτσοκώστας, Σπυρόπουλος, Τρυφιάτης, Παπαχριστοδούλου, Βασιλόπουλος, Σαρδελης, Τατίογλου, Παπας (Μπικούλης, Καραβελάκης, Ματσούκας, Αραβανής, Κλουβατος, Μπαχας.