Κ17: Ιπποκράτης – Ιάσων 0-2



Με αρκετές απουσίες λόγω σχολικών εκδρομών, μόλις 11 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και παίκτη λιγότερο από το 26ο λεπτό, η Κ17 του Ιπποκράτη έβαλε δύσκολα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Ιάσονα που ήθελε τουλάχιστον έναν βαθμό για να εξασφαλίσει τη 2η θέση (ισοβαθμία με Αίμο επί του οποίου είχει επικρατησει με σκορ 5-1).

Τελικά, μ’ ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πέρασαν νικηφόρα από το γήπεδο Ηφαίστου, με το συγκρότημα του Βασίλη Καραγκούνη να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα Κ17 και να ετοιμάζεται για… προαγωγή.





Σκόρερς: – / Βλάχος, Μουλάς.

Διαιτητής: Παπανικολάου. Βοηθοί: Ρισσάκης, Καζάκος. Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 26′ (διαμαρτυρία) ο Χατζηπαναγιώτου. Δέχθηκε την 1η στο 23′ για αντιαθλητική συμπεριφορά.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Φωτεινέας, Πολυχρονάκης, Καραζερης, Βορεάκος, Θεοδωρακόπουλος, Μηδελλιάς, Ρακιντζάκης, Θεοδωρακάκης, Χατζηπαναγιώτου, Καντζιράκης, Βαλμάς.

ΙΑΣΩΝ: Νιώτης, Πλακιάς, Ταμπάκος, Τσουμας, Μουλας, Σκιαδας, Γεωργακόπουλος, Κοχιλας, Βλάχος, Γέρος, Πουλης (Νιτσα, Καλύβας, Μπενάκης, Καχριμάνης).