Κ17: Ειρήνη Πετρ. – ΑΟ Περιστερίου 1-2



Επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές για την Κ17 του ΑΟ Περιστερίου, μάλλον στον κατάλληλο χρόνο και χώρο, αφού αναρριχήθηκε και πάλι στην 3η θέση, αφήνοντας πίσω της την ισόβαθμη μέχρι το βράδυ της Κυριακής, Ειρήνη Πετρούπολης.

Στο γήπεδο Πετρούπολης Β’, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Σάκη Αναστασόπουλου είχαν άμεση απάντηση στο γκολ με το οποίο προηγήθηκε η γηπεδούχος Ειρήνη στο 33′, αφού τέσσερα λεπτά αργότερα έφεραν το ματς στα ίσα και το σκορ ημιχρόνου στο 1-1.

Το γκολ από τα… αποδυτήρια με το οποίο μπήκαν στην επανάληψη, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ήταν αυτό που έκρινε στην αναμέτρηση, αφού στα 38 εναπομείναντα λεπτά δεν ξανασπαρτάρισε δίχτυ.





Σκόρερς: Τζουμάκης / Ματσούκας, (πεν.) Παπάς.

Διαιτητής: Γκαϊτατζής. Βοηθοί: Δηλγερίδης, Δασκαλάκης.

ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡ.: Ροσολυμος, Χριστοδουλίδης, Αλεξάκης, Κούρος, Πλιάσσας, Δεστούνης, Τάγκας, Χρυσοστόμου, Λουτσετης, Τζουμακης, Τσεκούρας (Βραχαμης, Γουτσος, Μαντάς, Αλιμπράντις).

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Αραβανής, Ροζής, Ζενέλι, Λαζαράκης, Σπυρόπουλος, Τρυφιάτης, Παπαχριστοδούλου, Κουτσοκώστας, Σαρδελης, Ματσουκας, Παπάς (Νικολαΐδης, Παπασπηλιόπουλος, Φακίτσας, Καραμπέκιος).