Κ17: ΑΟ Περιστερίου – Ιάσων 2-2



Όπου φύσαγε ο άνεμος πήγαινε και η υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Ηφαίστου, με τις Κ17, ΑΟ Περιστερίου και Ιάσονα να μοιράζονται από ένα 40λεπτο (αυτό με τον ευνοϊκό αέρα για τον καθέναν) και τελικά να παίρνουν κι από έναν βαθμό (σκορ 2-2).

Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, οι φιλοξενούμενοι είχαν προβάδισμα δυο τερμάτων αξιοποιώντας τις ευκαιρίες τους και το μόνο θετικό για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Σάκη Αναστασόπουλου ήταν η μείωση του σκορ από τη βούλα του πέναλτι, πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων.

Η επανάληψη είχε τον Όμιλο σε θέση οδηγού και έστω και στις καθυστερήσεις κατόρθωσε να ισοφαρίσει, αλλά έχασε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Καραμπέκιο λόγω διαμαρτυρίας μετά τη λήξη της αναμέτρησης.





Σκόρερς: 35′ Παπας (πεν.), 80′ Μπίκουλης / 20′ και 30′ Βλάχος.

Διαιτητής: Σιναΐτης. Βοηθοί: Ρισσάκης, Μακαρέ.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Περίδης, Ροζής, Ζενέλι, Καραμπέκιος, Σπυρόπουλος, Τρυφιάτης, Νικολαΐδης, Βασιλόπουλος, Παπαχριστοδούλου, Κλουβάτος, Παπας (Μπικούλης, Κουτσοκώστας, Σαρδελης, Αραβανης, Καραβελάκης, Μπαχας).

ΙΑΣΩΝ (1): Νιωτης, Πλακιάς, Ευσταθίου, Τσουμας, Μουλας, Κοχιλας, Γεωργακόπουλος, Νιτσα, Βλάχος, Γερος, Πουλης (Παππάς, Αντωνίου, Ταμπάκος, Καχριμανης, Καλύβας, Κορρες, Φιλιππόπουλος).