Κ17: ΑΟ Γλυφάδας – ΑΟ Περιστερίου 2-2



Πρεμιέρα με εκτός έδρας ισοπαλία στην τελική φάση των ισχυρών της ΕΠΣΑ για την Κ17 του ΑΟ Περιστερίου, που έφυγε με τον βαθμό από τη Γλυφάδα και την αναμέτρησή της με τον τοπικό Αθλητικό Όμιλο.

Από το συγκρότημα του Σάκη Αναστασόπουλου δεν έλειψαν οι απουσίες και το πρώτο μέρος δεν κύλισε αυτό που λέμε “κατ’ ευχήν”.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα, είχαν και δοκάρι με τον Σαρδελη και αντ’ αυτών δέχθηκαν δύο γκολ μέσα σε λεπτά (ένα από λάθος και ένα από απευθείας κόρνερ!).

Το μόνο παρήγορο ότι κατάφεραν να μειώσουν πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων και με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα έφεραν το ματς στα ίσα (2-2).





Στον εναπομείναντα χρόνο οι Περιστεριώτες διαχειρίστηκαν αποτέλεσμα και κόπωση δεχόμενοι πίεση, αλλά χωρίς ουσιαστικές απειλές για την εστία τους.

Σκόρερς: Φατουρας (2) / Ματσουκας, Παπαχριστοδούλου.

Διαιτητής: Γκαϊτατζής. Βοηθοί: Τζανογλου, Μαντακας.

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Κονανδρέας, Αγκολλι Φ., Kyciku, Παπανικολουδάκης, Νικηταράς Θ., Αγκολλι Ν., Βλάχος, Παπανικολάου, Spahi, Φατουρας, Nareu (Παναγιωτόπουλος, Μιχαλόπουλος, Σβορώνος, Νικηταράς Γ., Μπάρκας, Πατρώνης).

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Αραβανής, Ροζής, Παπασπηλιόπουλος, Καραμπέκιος, Σπυρόπουλος, Τρυφιάτης, Λαζαράκης, Κουτσοκώστας, Σαρδελης, Ματσουκας, Παπαχριστοδούλου (Τσιλεπής, Μπικούλης, Νικολαΐδης, Γαρεφαλλάκης, Φακίτσας, Βασιλόπουλος).