Κ14: ΕΠΣ ΑΝατ. Αττικής – ΕΠΣ Αθηνών 1-0



Η αναμετρηση των Κ14, ΕΠΣ ΑΝ. Αττικής – ΕΠΣ Αθηνών ήταν παιχνίδι πρώτου – δεύτερου, από εκείνα που κρίνονται στην λεπτομέρεια και στη συγκέντρωση -ει δυνατόν- στο σύνολο του αγωνιστικού χρόνου.

Ποιος τα είχε αυτά τα στοιχεία στον μεγαλύτερο βαθμό; Το συγκρότημα της Ανατολικής Αττικής, το οποίο είχε άλλωστε και την πολυτέλεια δύο αποτελεσμάτων (νίκη ή ισοπαλία), αφού προπορευόταν κατά τρεις βαθμούς από τον αντίπαλο.

Οι γηπεδούχοι, αφού προειδοποίηαν στο 54′ με δοκάρι του Χατζηαρτεμίου, τέσσερα λεπτά αργότερα πέτυχαν και το γκολ που έκανε την διαφορά και τους έδωσε τη νίκη, με πλασέ στην κίνηση από τον Παπαχρήστου σε γύρισμα από τα δεξιά του Δροσάκη.

Με αυτό το τρίποντο η Μικτή της ΕΠΣΑΝΑ έφτασε τους 21 βαθμούς, έφησε την ΕΠΣΑ στους 15 και αντιμετωπίζει την τελευταία -και αδιάφορη πλέον ως προς την 1η θέση- αγωνιστική το συγκρότημα της Δυτικής Αττικής.

Σκόρερς: 58′ Παπαχρήστου / –

Διαιτητής: Τριανταφυλλίδης Βοηθοί: Κωτσόπουλος, Ασπρογιάννης.

ΕΠΣ Αθηνών (Ντόκος): Κολέτσος, Καραγιαννίδης, Γιαννικάκης, Ασημακόπουλος, Λαχανάς, Ζαχος, Σπαθιάς, Ντακουρης, Ψαρρος, Μιχαλόπουλος, Λιογας (Ψαράκης, Κοτζάμπασης, Παπαγεωργίου Α.,Βασσαλος, Παπαγεωργίου Ι., Γκόγκος, Κωτσης, Καλοσακάς, Γουσης).