ΕΠΣΑ: Πρωτάθλημα Κ15



Τις απαραίτητες πληροφορίες διεξαγωγής του πρωταθλήματος Κ15 ανακοίνωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών στο πλαίσιο του εβδομαδιαίου πληροφοριακού δελτίου της.

Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής εκπνέει την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου και στις 23/9 ορίστηκε η έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι αγώνες διεξάγονται σε όλη την έκταση του γηπέδου, με διάρκεια 70 λεπτών και τη συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών γεννημένων τα έτη 2009, 2010 και 2011.

Στη διοργανώτρια Αρχή υπολογίζουν στη δημιουργία ομίλων των 12 ομάδων.

Οι προπονητές του πρωταθλήματος θα πρέπει να έχουν δελτίο πιστοποίησης προπονητή ή άδεια εισόδου στην τεχνική περιοχή που εκδίδεται από την ΕΠΣΑ.

Οι αλλοδαποί ή κοινοτικοί ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται, εφ’ όσον δεν έχουν δελτίο ΕΠΟ, με προσωρινό δελτίο που εκδίδεται από την ΕΠΣΑ. Σε κάθε παιχνίδι επιτέπεται η αναγραφή και συμμετοχή έως 5 αλλοδαπών / κοινοτικών ποδοσφαιριστών.

Επιτρέπονται έως και 9 αντικαταστάσεις αθλητών σε 5 διακοπές της αναμέτρησης.

Οι αγώνες διεξάγονται μόνο με έναν διαιτητή.

Στον δεύτερο γύρο οι ομάδες θα διαχωριστούν σε διαφορετικά γκρουπ δυναμικότητας. Την ολοκλήρωση του δευτέρου γύρου διαδέχεται η τελική φάση.

Σε όλες τις περιπτώσεις ισοβαθμίας, μοναδικό κριτήριο είναι το αποτέλεσμα μεταξύ των ισοβαθμούντων σωματείων. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ομάδων από διαφορετικούς ομίλους, διεξάγεται κλήρωση.

Μέχρι την έκτιση ποινής ποδοσφαιριστή δεν επιτρέπεται η συμμετοχή του σε κανένα άλλο πρωτάθλημα που δικαιούται να συμμετάσχει.

Η Κάρτα Υγείας είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομής.