Ακαδημία Μισαηλίδη: Φως στην… άκρη του τούνελ



Θετικές χαρακτηρίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση του “σφραγίσματος” των αθλητικών εγκαταστάσεων “Πειρατικό 5Χ5”, το οποίο χρησιμοποιούσε ως προπονητήριο η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Περιστερίου των αδερφών Μισαηλίδη.

Ο Σταύρος Μισαηλίδης έγινε δεκτός από τον Μητροπολίτη Περιστερίου Γρηγόριο, όπου συζήτησαν διεξοδικά το πρόβλημα που ανέκυψε μετά την απόφαση της Μητρόπολης να κλείσει τον χώρο και έλαβε την διαβεβαίωση του Σεβασμιωτάτου ότι δεν είναι στις προθέσεις του να στερήσει από τα παιδιά της Ακαδημίας το αθλητικό τους “σπίτι”, τουλάχιστον έως ότου ωριμάσουν οι συνθήκες διαφορετικής αξιοποίησης του χώρου.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του “Peristeri-Academies.gr” εμφανίστηκε δεκτικός να φιλοξενήσει αποκλειστικά τα παιδιά της Ακαδημίας στον συγκεκριμένο χώρο για δύο ακόμη χρόνια.

Σε αναμονή λοιπόν των εξελίξεων, η Ακαδημία θα πραγματοποιήσει τις τελευταίες προπονήσεις της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στο γήπεδο Ηφαίστου και σε ώρα που της παραχώρησε η Α.Ε. Περιστερίου.