Όμιλος: Οι πρωταγωνιστές στην τελική φάση



Άδοξο αποκλεισμό γνώρισε η Κ17 του Α.Ο. Περιστερίου, μοναδική εκπρόσωπος της πόλης στην τελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, αποχαιρετώντας τον θεσμό αήττητη και χάνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης στην ημιτελική φάση λόγω του μπόνους της ισοπαλίας που της στέρησε η κληρωτίδα…

Οι Ομιλίτες ολοκλήρωσαν τη φάση του μίνι ομίλου στους “16” με μία νίκη και δυο ισοπαλίες, ισοβαθμώντας στην κορυφή και στους 5 βαθμούς με τον Α.Ο. Γλυφάδας, που τελικά πήρε την πρώτη θέση (και μαζί το πλεονέκτημα έδρας και ισοπαλίας στην επόμενη φάση) μετά από κλήρωση.

Έτσι το συγκρότημα του Σάκη Αναστασόπουλου κλήθηκε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Κένταυρο Βριλησσίων, που με MVP τον Νικοπολίδη Jr διατήρησε το 0-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και πέρασε στα ημιτελικά.

Το παράπονο μας είναι ότι τερματίσαμε δεύτεροι, λόγω της προκήρυξης ενώ είχαμε τη καλύτερη επίθεση και απόκλειστήκαμε στους “8” λόγω του κανονισμού με το πλεονέκτημα στον γηπεδούχο.

Φετος ήμασταν εμείς, του χρόνου μπορεί κάποια άλλη ομάδα. Πιστεύω ότι είναι άδικο και πρέπει να το δει διαφορετικά η διοργανώτρια αρχή. Στην ουσία απόκλειστηκαμε χωρίς να χάσουμε” σημειώνει στο Peristeri-academies.gr ο τεχνικός του τμήματος, Σάκης Αναστασόπουλος και συνεχίζει:

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σε αυτό το πρωτάθλημα, από την αρχή της χρονιάς.Η αλήθεια είναι ότι στο β’ γύρο αντιμετωπίσαμε πολλες αναποδιες, με τραυματισμούς, αρρώστιες συν τις δυσκολίες λόγω διαβασμάτων.

Αλλα παρόλα αυτά ήμασταν δυνατοί και καταφέραμε να προκριθουμε στους “16”. Εκει ήμασταν πολύ καλοί και στα τρία παιχνίδια αηττητοι και τα καταφέραμε ξανά. Θέλω να πιστεύω ότι τα παιδιά αυτά θα είναι το αύριο της Α’ ομάδας με επιμονή και υπομονή όλοι να τους βοηθήσουν και να τους εντάξουν στο ανδρικό.

Ειμαι ευλογημένος που είχα φέτος αυτά τα παιδιά και προπάντων άριστους χαρακτήρες.Με τον Σάκη Σασσαλο και τον Γιάννη Αναγνώστου η συνεργασία ήταν άριστη αυτά τα δύο χρόνια και υπήρχε ένα πλάνο αξιοποίησης αυτών των παιδιών.Αυτο μακάρι να συνεχιστεί για το καλό του συλλόγου”.

Οι συντελεστές στην πορεία έως τους “8” του πρωταθλήματος:

Και οι σκόρερς σε Α’ και Β’ γύρο, αλλά και στην τελική φάση:







,