Νέες: Και Vienna Behnke!



Συνεχίζονται οι “βόμβες” στο στρατόπεδο των Νέων Ατρομήτου, με την Αμερικανίδα Βιέννα Μπένκε να αποτελεί την τελευταία από αυτές, συμπληρώνοντας και την 4η θέση αλλοδαπών, μαζί με τις Μικαέλα Σμέλτζερ, Γιάσνα Τζόρτζεβιτς και Ανεντί Κουντού.

Η Vienna Behnke είναι 30 χρόνων (γενν. 29/3/1993), μεσοεπιθετικός που χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια με έμφαση στο αριστερό, ξεκίνησε από το Κολλεγιακό πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι κι έκανε το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο το 2017 με την ισλανδική Χαουκάρ.

Έχει πανηγυρίσει αρκετούς τίτλους και τουρνουά σε Κολλεγιακό επίπεδο, ενώ είχε πάντα γεμάτες χρονιές από πλευράς συμμετοχών, αλλά και λεπτών συμμετοχής ανά παιχνίδι.

Πιο χαρακτηριστικό στον δεύτερο σταθμό της “περιπετειας” στην Ισλανδία (Fylkir FC) είναι ότι αγωνίστηκε στα 1.611 από τα 1.620 συνολικά λεπτά των αγωνιστικών υποχρεώσεων (2022).

Τελευταία της ομάδα η Minnesota Aurora FC των Ηνωμένων Πολιτειών. Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε είτε ως κεντρική μέσος σε 4-5-1 (Μινεσότα), είτε ως επιθετική μέσος και εξτρέμ στο 4-3-3 (Ισλανδία).

Αναμένεται στην Αθήνα εντός του πρώτου δεκαημέρου του Σεπτεμβρίου, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας απόκτησης βίζας ώστε να ταξιδέψει στη χώρα μας.

Τι έχει η συνέχεια;