Νέες Ατρομήτου – Ρέα 0-5



Ματς υψηλής έντασης και αγωνιστικού ρυθμού, κόντρα σ’ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και απόλυτα δίκαιη η ήττα για τις Νέες Ατρομήτου από την ΡΕΑ, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Α’ εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Ρεθύμνου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο στην αναμέτρηση και έκλεισε το πρώτο μέρος με σκορ 0-3.

Δύο ακόμη γκολ στο τελευταίο τέταρτο της επανάληψης ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο τελικό 0-5, μάλλον υπερβολικό ως προς το εύρος, όχι μόνο γιατί τα τρία από τα πέντε γκολ προήλθαν από σοβαρά ατομικά λάθη και αδράνειες, αλλά και γιατί οι γηπεδούχες είχαν τουλάχιστον 7-8 τελικές προσπάθειες στην εστία, αλλά “σημάδεύαν” την αντίπαλη τερματοφύλακα, χωρίς θετικό απολογισμό.

ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ: Kundu, Κριεζή (65′ Πράπα), Στεροπούλου, Schmelzer, Βέρρα, Ρόκομα, Γκατση (74′ Γιούσια), Djordjevic, Μοσχονά (46′ Φυτίλη), Γατούδη, Behnke (83′ Παπαθανάκου).

Η διοίκηση, η προπονητική ομάδα και οι παίκτριες των Νέων Ατρομήτου 2018 ευχήθηκαν “περαστικά” στην παίκτρια της ΡΕΑ, Δήμητρα Μαρκουτσά που αποχώρησε τραυματίας και θα υποβληθε΄σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού της.