Νέες Ατρομήτου – ΟΦΗ 0-2



Μία ήττα που δεν θα χαρακτηριζόταν αναπάντεχη pregame, έγινε σκληρή μέσα από την εξέλιξη της αναμέτρησης και τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώθηκε.

Οι Νέες Ατρομήτου άξιζαν περισσότερα κόντρα στην ποιοτική ομάδα του ΟΦΗ, που με 50% ευστοχία στις τελικές του έφυγε με τους 3 βαθμούς της νίκης από το κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Γιατί;; Γιατί πριν οι φιλοξενούμενες μπουν μπροστά στο σκορ με την είσοδο στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, ο περιστεριώτικος σύλλογος είχε τις δύο καλύτερες στιγμές στον αγώνα με τις Φυτίλη και Γατούδη – Γκάτση (διπλή ευκαιρία), γιατί μετά το 0-1 είχε δύο δοκάρια με τις Djordjevic και Schmelzer και μία ανατροπή εντός περιοχής της Ντιμιτρίεβιτς που δεν οδήγησε στη βούλα του πέναλτι, ενώ μετά και το 0-2 (85′) είχε ένα ακόμη δοκάρι (Schmelzer), φτάνοντας τα τρία συνολικά στο παιχνίδι!

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν αποδίδει πάντα δικαιοσύνη, αλλά σε βάθος χρόνου επιβραβεύει και την ποιότητα και την επιμονή. Επόμενη αναμέτρηση, την προσεχή εβδομάδα, εκτός έδρας με τις Σειρήνες Γρεβενών.

ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ: Kundu, Κριεζή, Στεροπούλου, Schmelzer, Βέρρα, Ρόκομα, Γκάτση (Γιούσια), Djordjevic, Φυτίλη (Ντιμιτρίεβιτς), Γατούδη, Behnke.