Κ17 (Λ.Ι.): Φοίνικας – ΑΕ Περιστερίου 3-0



Πρώτο τρίποντο στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ (λιγότερο ισχυροί) για την Κ17 του Φοίνικα, που επιβλήθηκε του αντίστοιχου συγκροτήματος της ΑΕ Περιστερίου, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Με γκολ και στα δύο ημίχρονα (2-0 και 1-0 τα επιμέρους σκορ) οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Χιώτη διατήρησαν τον έλεγχο σχεδόν στο σύνολο του αγωνιστικού χρόνου (ιδιαίτερα στην επανάληψη όταν και αγωνίστηκαν έναντι εννέα παικτών λόγω αποβολών των φιλοξενουμένων).





Σκόρερς: Καραγιώργος (2), Νασίμποβ / –

Διαιτητής: Κοκκίνης. Βοηθοί: Δημακόπουλος, Τσομπανάκης. Στο 50ό λεπτό αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα οι Αθανασιάδης και Κουτσούπης για εξύβριση.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Πέγκας, Σκουτέρης, Ζefi, Ντουσκας, Καραμετος, Μαζαρος, Γιαννης, Ανδρέου, Νασίμποβ, Κοπελας, Καραγιώργος (Λουκας, Ανδριανάκος, Τζαλάβρας, Χουντης, Σκορδος).

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Κουτσουπης, Κιοσια, Καραγιάννης, Αθανασιάδης, Καναβάς, Κανναβός, Σταθής, Μεγαλοοικονόμου, Γκόρος, Καραχάλιος Γ., Αντωνόπουλος (Χατζηβασιλείου, Ποθητός, Καραχάλιος Σ., Μοσχίδης, Αλεξανδράκης).