Κ17: Ιπποκράτης – Αιγάλεω 0-3



Καλύτερη στην παραγωγή φάσεων και αποτελεσματική στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου η Κ17 του Αιγάλεω πέρασε νικηφόρα, χωρίς να απειληθεί, από το γήπεδο Ηφαίστου και την αναμέτρησή της με το αντίστοιχο συγκρότημα του Ιπποκράτη.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Βασίλη Καραγκούνη ήταν σαφώς πι ανταγωνιστικοι στη διάρκια του πρώτου μέρους, αλλά δεν ευτύχησαν να πάνε χωρίς σκορ στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων, αφού στην τελευταια φάση του 40λεπτου δέχθηκαν το 0-1.

Παρ’ ότι στην επανάληψη ήταν σε δεύτερο ρόλο, η ψαλίδα του σκορ άνοιξε στο τελευτίο δεκάλεπτο, όταν οι φιλοξενούμενοι βρηκαν ακομη δύο φορές τον δρομο για τα διχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.





Σκόρερς: – / 40′ Παναγόπουλος, 72′ Βιγκλιαρης, 79′ Μαχαίρας.

Διαιτητής: Καπετάνακης. Βοηθοί: Κρασώνης, Καζάκος.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Ματθαίος, Πολυχρονάκης, Διαμαντόπουλος, Πετάκος, Παλασκώνης, Μηδελλιάς, Ρακιντζάκης, Θεοδωρακόπουλος, Χατζηπαναγιώτου, Καντζιράκης, Βαλμάς (Νικολακόπουλος, Θεοδωρακάκης, Ριζογιάννης, Γραμματικός, Ανδριώτης, Χανης).

ΑΙΓΑΛΕΩ: Κέτσο, Κολιπέτσας, Τσιώλης, Αραβανής, Κακος, Γιατράς, Βιγκλιάρης, Μπούζας Σ., Παναγόπουλος, Μαχαίρας, Πρόκο (Πικουλάκης, Petalli, Μυτιληνός, Μπούζας Γ., Κονδυλης, Καλημερης, Στεφανίδης, Καντεράκης).