Κ17: Ιπποκράτης – Ήφαιστος 2-1Νίκη με ανατροπή για την Κ17 του Ιπποκράτη στο τοπικό ντέρμπι με το αντίστοιχο συγκρότημα του Ηφαίστου και σκορ 2-1.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Βασίλη Καραγκούνη πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων με το εις βάρος τους 0-1, ωστόσο στην επανάληψη ήταν πιο αποφασιστικοί και εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν για να πετύχουν απόλυτα δίκαια ανατροπή και τρίποντο.

Στον αντίποδα οι τυπικά φιλοξενούμενοι δεν είχαν δεύτερο ρόλο στο παιχνίδι, αλλά ούτε καθαρό μυαλό στην τελική πάσα και προσπάθεια.

Σκόρερς: Βαλμάς, Χατζηπαναγιώτου / Βασιλειάδης.

Διαιτητής: Γκουντας. Βοηθός: Βασιλείου. Στο 78ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χριστόπουλος για ριψοκίνδυνο μαρκάρισμα.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Ματθαίος, Ρακιντζάκης, Παλασκώνης, Πετάκος, Μηδελλιάς, Θεοδωρακόπουλος, Πολυχρονάκης, Χατζηπαναγιώτου, Καπετανάκης, Βαλμάς, Διαμαντόπουλος (Χανης, Νικολακόπουλος, Γραμματικός, Ριζογιάννης, Θεοδωρακάκης).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Κατσαρέας, Χριστόπουλος, Βίτσας Ε., Γκέρτσο, Βαπορίδης, Φαράκλας, Τσέλιος, Ζαΐμης, Βασιλειάδης, Γκερος Ν.,Μπουκάκης (Τσαπάρας, Θωμολλάρη, Παππάς, Αγγελόπουλος, Βίτσας Θ., Μιχόπουλος).