‘Ικαρος Πετρ. B’ – Νέες Ατρομήτου Β’ 2-4



Νικηφόρα έκλεισε το 2023, κάνοντας το 2/2, η δεύτερη ομάδα (U17) των Νέων Ατρομήτου, στο πλαίσιο του 3ου γκρουπ του 1ου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Γυναικών.

Ο περιστεριώτικος σύλλογος επικράτησε με σκορ 2-4 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Ίκαρου Πετρωτού, με πολύ καλή απόδοση, συνδυαστικό ποδόσφαιρο και καρέ τερμάτων της Ζέτας Μοσχονά.

Προηγήθηκε με 0-1, σε κάθετη πάσα της Καρανάσιου και διαγώνιο σουτ της Μοσχονά, αλλά οι γηπεδουχες ισοφάρισαν πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την αναπαυλα του ημιχρόνου και ανέτρεψαν πλήρως την εις βάρος τους κατάσταση νωρίς στην επανάληψη (2-1).





Με τρία ακόμη τέρματα της Μοσχονά (ατομική ενέργεια, έμμεσο φάουλ και κλέψιμο – σουτ έξω από την περιοχή) οι Νέες Ατρομήτου Β’ διαμόρφωσαν το τελικό 2-4 και επιστρέφουν σε αγωνιστική δραστηριότητα στις 7 Ιανουαρίου, κόντρα στην Ολυμπιαδα Υμηττού Β’.

Αγωνίστηκαν οι Γατσουλια, Ταμπάκη (75′ Νταλαγιάννη), Μητσακη, Γούλα, Παπαθανάκου, Πράπα, Κωνσταντακοπούλου (75′ Πολυκρέτη), Λέτσιου (46′ Κριεζή), Μοσχονά , Καρανάσιου (60′ Γκούνα), Μπαφατάκη (46′ Οσμάν).

Η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα των Νέων Ατρομήοτου ευχαριστούν πολύ τη διοίκηση του Ίκαρου Πετρωτού για την υπέροχη φιλοξενία και εύχονται καλές γιορτές με υγεία.