Ζητούνται διαιτητές!Η περιπέτεια του Κορωνοϊού έφερε πολύ πίσω το κεφάλαιο “διαιτησία” στις Ποδοσφαιρικές Ενώσεις, αφού η αδυναμία διενέργειας εισαγωγικών σχολών στη διετία, δεν ανανέωσε τη “δεξαμενή” από την οποία εξυπηρετούνται όχι μόνο τα τοπικά πρωταθλήματα ανδρών, αλλά και οι αγώνες των ποδοσφαιρικών Ακαδημιών.

Ήδη οι άνθρωποι της ΕΠΣΑ και προσωπικά ο πρόεδρός της, Παναγιώτης Δημητρίου, έχουν καταστήσει σαφές ότι θα παρουσιαστούν προβλήματα εντός της αγωνιστικής περιόδου και σε αρκετές περιπτώσεις θα πραγματοποιηθούν αγώνες ακόμη και με έναν μόνο διαιτητή.

Ως εκ τούτου, οι ενδιαφερόμενοι έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τύχουν της απόλυτης προσοχής και να στελεχώσουν το δυναμικό της διαιτησίας, ανταποκρινόμενοι στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΑ.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ανακοινώνει ότι από ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023, θα λειτουργήσει ΝΕΑ Εισαγωγική Σχολή Διαιτησίας της Ένωσης.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας και καταθέτοντας τη σχετική αίτηση μαζί με παράβολο είκοσι (20) ευρώ, στα γραφεία της Ένωσης (Ακαδημίας 91-93, 5ος όροφος, τηλ.: 2103822202 – 203), ώρες λειτουργίας από 09:00 έως 16:00, ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Προϋποθέσεις:

Ηλικία από 16 ετών (συμπληρωμένα) έως 28 ετών.

Απολυτήριο Λυκείου. (Για τους έχοντες ηλικία από 16 έως 18 ετών απολυτήριο Γυμνασίου και βεβαίωση ότι συνεχίζουν τις σπουδές τους).

Φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Η διάρκεια της Σχολής θα είναι δύο (2) μήνες περίπου και θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης.τυξτυκφυκυθ