7 Μαΐου: Το Περιστέρι (ξανα)γιορτάζει!

Το απόγευμα του Σαββάτου 7 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η φιέστα των πρωταθλητριών, Νέων Ατρομήτου, για την άνοδο στην Α’ εθνική κατηγορία.

Ή μάλλον σωστότερα, την επιστροφη των κοριτσιών, ως Νέες Ατρομήτου (διότι προϋπήρξαν ως Ατρόμητος Αθηνών) στην κορυφαία εθνική κατηγορία του ποδοσφαίρου Γυναικών.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 6 το απόγευμα, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας, με τον έως τώρα προγραμματισμό να προβλέπει την διεξαγωγή τριών μίνι αγώνων (μικρής διάρκειας) με τις Παγκορασίδες των Νέων Ατρομήτου, τις Γυναίκες Περιστερίου και τις Νέες Ατρομήτου κόντρα σε αντίστοιχα συγκροτήματα.

Θα ακολουθήσει η απονομή του τροπαίου από τον πρόεδρο της επιτροπής ποδοσφαίρου Γυναικών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Κυριάκο Φύτρα, παρουσία υψηλών προσκεκλημένων και όλων των φίλων του συλλόγου.

Την υποστήριξη της εκδήλωσης έχει η Top Sound του Νίκου Αναστασόπουλου, που εγγυάται την εορταστική (φαντασμαγορική) ατμόσφαιρα και με τη σειρά της υποσχέθηκε εκπλήξεις.

Το πρωτάθλημα για τις Νέες Ατρομήτου ολοκληρώνεται αυτή την Κυριακή, στις 3 μετά το μεσημέρι στην Καλαμάτα, κόντρα στον τοπικό Εθνικό, ωστόσο έχουν ήδη πάρει το εισιτήριο για τα “μεγάλα σαλόνια” δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος.Leave a Reply