Όμιλος: Αναστασόπουλος και Κ14

Μετά το Κ16 και το Κ14 της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Α.Ο. Περιστερίου τίθεται υπό τις οδηγίες του Σάκη Αναστασόπουλου, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η προπονητική ομάδα των τμημάτων υποδομής για την αγωνιστική περίοδο 2022-’23.

Λογικά, την τελευταία εβδομάδα Αυγούστου θα υπάρξει μια πρώτη συγκέντρωση των τεχνικών της Ακαδημίας και θα αρχίσουν την προετοιμασία τους τα δύο μεγαλύτερα ηλικιακά κλιμάκια (Κ18 και Κ16).

ΟΙ δηλώσεις του Σ. Αναστασόπουλου: Ευχαριστώ τη διοίκηση του Α.Ο. Περιστερίου για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια. Ο στόχος μας είναι να εκπαιδευσουμε σωστά τους αυριανούς ποδοσφαιριστές της Πρώτης Ομάδας. Ήδη το μεγαλύτερο μέρος της πρώτης ομάδας προέρχεται από παιδιά της Ακαδημίας.

Με σχέδιο και προγραμματισμό η Ακαδημία θα μεγαλωσει και θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο! Μαζί με τον Γιάννη Αναγνώστου και τον Πέτρο Ντουμπέι, ο στόχος είναι το προπονητηριο μας να γεμίσει με παιδιά που θα χαίρονται το ποδόσφαιρο και θα αγαπάνε τον αθλητισμό.

Συγκεντρωση και πρώτη προπόνηση τη Δευτέρα 29 Αυγούστου για τη Κ16 και την Πεμπτη 1 Σεπτεμβρίου για τη Κ14. Σας περιμενουμε όλους για μια ενδιαφέρουσα χρονια”.

 



Leave a Reply