“Ώρα 0” στο γυναικείο ποδόσφαιρο

Οι ζυμώσεις συνεχίζονται στον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου, τόσο στο επίπεδο Ομοσπονδίας και αρμόδιας επιτροπής, όσο και στο μέτωπο των ομάδων.

Από την ΕΠΟ διαρρέεται ότι θα μπορούσε να επεκταθεί από 1 σε 2 – 3 έτη ο χρόνος επιστροφής από τους δύο ομίλους της αναδιάρθρωσης στην κανονικότητα του ενός, ώστε να περιοριστούν αριθμητικά οι ετήσιοι υποβιβασμοί, σε μια προσπάθεια να στρογγυλευτούν οι αιχμηρές γωνίες της εισηγούμενης αναδιάρθρωσης.

Την ίδια ώρα οι ομάδες της Α’ εθνικής κατηγορίας πραγματοποίησαν την προαναγγελθείσα τηλεδιάσκεψη για να οργανώσουν τη δράση τους και η κοινή συνισταμένη στις τοποθετήσεις που ακούστηκαν ήταν το “Ή τώρα ή ποτέ”.

Άπαντες εκτιμούν ότι αυτή είναι η καταληλλότερη ώρα για να λυθούν χρόνια προβλήματα και παθογένειες που ταλαιπωρούν το γυναικείο ποδόσφαιρο, προτιθέμενοι μάλιστα να συγκροτήσουν επιτροπή που θα καθήσει στο ίδιο τραπέζι με την διοργανώτρια Αρχή και θα αναζητήσουν από κοινού τις προσφορότερες λύσεις κι έναν προγραμματισμό όχι ενός έτους, αλλά με χρονικό ορίζοντα τουλάχιστον τριετίας.

Το εάν η κίνηση αυτή θα βρει ευήκοα ώτα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ή θα βρεθούν για μία ακόμη φορά αύριο (Παρασκευή) προ τετελεσμένων γεγονότων και αποφάσεων “που λήφθηκαν για σας, αλλά χωρίς εσάς”, μένει να αποδειχθεί…

Leave a Reply