Φοίνικας: “Υποκινούν αποχωρήσεις”

Με ανακοίνωσή του ο Φοίνικας Περιστερίου στέλνει μηνύματα, υποσχόμενος “πικάντικες” δημοσιεύσεις, εάν οι προσπάθειες υποκίνησης αποχωρήσεων από την ποδοσφαιρική του Ακαδημία συνεχιστούν.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο σύλλογός μας, θα ήθελε να κάνει γνωστό ότι από αρχής λειτουργίας των ακαδημιών του, προστάτευε και συνεχίζει να προστατεύει όλους τους ποδοσφαριστές που ανήκουν στο δυναμικό του, δείχνοντάς τους απόλυτο σεβασμό και εκτίμηση.


Στα 35 χρόνια λειτουργίας του, ουδέποτε δεν υποκίνησε κάποια μαζική μετακίνηση ποδοσφαιριστών (ή και μεμονωμένου αθλητή), και δη από γείτονο σωματείο.

Καθώς λοιπόν υπέπεσε στη αντίληψή μας κάτι αντίστοιχο, με προσπάθειες υποκίνησης μαζικής φυγής ποδοσφαιριστών από την ομάδα μας, προς αντίθετη κατεύθυνση με προορισμό όμορο σωματείο, θα ήθελε να κάνει γνωστό ότι δεν προτίθεται να αφήσει κανέναν ποδοσφαιριστή του, να πάρει μια τέτοια λάθος απόφαση.

Παράλληλα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι έφοσον οι υποκινούμενες αυτές ενέργειες συνεχιστούν, οι υπεύθυνοι της κατάστασης αυτής, θα έχουν την τιμή να δουν τα ονόματά τους αναρτημένα στο διαδίκτυο, συνοδευόμενα από σχετικό υλικό, πολύ σύντομα”.

Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, η ανακοίνωση σχετίζεται με πρόσφατη μετακίνηση προπονητή της Ακαδημίας του Φοίνικα σε γειτονικό σωματείο, αλλά ας αφήσουμε τους πρωταγωνιστές να μιλήσουν ή να σιωπήσουν οριστικά.Leave a Reply