Τέλος σεζόν στην Χωράφα

Σε συμφωνία να τερματίσουν εδώ και τώρα την τρέχουσα σεζόν κατέληξαν οι τρεις ομάδες που χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Χωράφας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικήσεις των Αγίου Ιεροθέου, Φοίνικα και Ανθούπολης μετά από σειρά τηλεφωνικών επαφών συναποφάσισαν να μην επαναλειτουργήσουν οι ποδοσφαιρικές τους Ακαδημίες για φέτος, αλλά να εκκινήσουν απευθείας στη νέα αγωνιστική περίοδο, μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Το εάν θα διοργανωθούν μεμονωμένα ποδοσφαιρικά camp, όπως τουλάχιστον συνέβαινε τα προηγούμενα καλοκαίρια, μένει να αποδειχθεί. Ούτως ή άλλως, εντός της ημέρας (Τετάρτη) αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από τους τρεις συλλόγους.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ (07:31):

Κοινή τελικά η ανακοίνωση των τριών συλλόγων της Χωράφας, με την υπογραφή των κυρίων Ρούμπα (Αγ. Ιερόθεος), Μαργαρίτη (Φοίνικας) και Κακιώρη (Ανθούπολη) και έχει ως εξής:

Μετά την ανακοίνωση των κανόνων λειτουργείας των αθλητικών εγκαταστάσεων από τον κ. Αυγενάκη και τις σχετικές ανακοινώσεις της δημοτικής αρχής που αφορούν τη λειτουργία του Λαϊκού Σταδίου Χωράφας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των τριών συλλόγων που εδρεύουν στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Παρουσία εκπροσώπων της Διοίκησης του ΑΟ ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ, ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και του ΑΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές και τις οικογένειες τους, η ΜΗ επανέναρξη των δραστηριοτήτων των ακαδημιών.

Οι προτεινόμενες συνθήκες και το πλαίσιο των κανόνων με το οποίο επιτρέπεται η διεξαγωγή των προπονήσεων θεωρούμε ότι είναι πέρα από τη ποδοσφαιρική και αθλητική λογική που πρεσβεύουμε .

-Πώς να πραγματοποιηθεί προπόνηση ποδοσφαίρου, όταν δεν μπορείς να εκτελέσεις ούτε πάσα;

Στόχος μας ήταν πάντα η εξέλιξη και η διασκέδαση των αθλητών. Μετά από αυτές τις ανακοινώσεις δεν μπορεί να υπάρχει ούτε εξέλιξη ούτε διασκέδαση. Ειδικά στο εναπομείναντα χρονικό διάστημα του 1(ενός) μηνα!!!

Επίσης θεωρούμε ανέντιμο μετά από όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση που ήρθε το κάθε νοικοκυριό να ζητήσουμε συνδρομές, ιατρικές εξετάσεις επί πληρωμή και ατομικό εξοπλισμό επιβαρύνοντας επιπλέον τη κάθε οικογένεια.

Για εμάς προέχει η υγεία των παιδιών μας η οποία επί της παρούσης κατάστασης δεν διασφαλίζεται πλήρως. Και αυτό για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτο.

Τρεις ακαδημίες ποδοσφαιρικών συλλόγων , τέσσερις σύλλογοι κλασσικού αθλητισμού εκ των οποίων δύο φιλοξενούμενοι λόγω έργων στο ταρτάν του δημοτικού σταδίου Περιστερίου και υποψήφιοι στρατιωτικών σχολών και γυμναστικής ακαδημίας.

Χωράνε 60 άτομα από αυτούς στην ίδια αθλητική εγκατάσταση και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ;

Η απάντηση δική σας…

Leave a Reply