“Πρώτη” για τον Όμιλο

Την πρώτη του συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-’19 πραγματοποίησε ο Α.Ο. Περιστερίου στο προπονητήριο της Τσαλαβούτα.

Οι “ροσονέρι”, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Τάπραντζη, ακολούθησαν πρόγραμμα διάρκειας περίπου μιάμισης ώρας, με τους ρυθμούς να ανεβαίνουν σταδιακά μέσα στην εβδομάδα, οπότε αναμένεται να ενσωματωθούν και οι δικαιολογημένα απόντες της πρεμιέρας.

Παρόντες στην “πρώτη” και τέσσερα στελέχη της ποδοσφαιρικής ακαδημίας του Ομίλου, οι Ηλ. Λευθεριώτης (2001), Τσιλεπής (2003), Διονυσόπουλος (2003) και Γ. Λευθεριώτης (2003), ενώ τις προσεχείς ημέρες θα ενσωματωθούν και οι Σετελάρι (2002 – είναι από πέρσι μέλος της πρώτης ομάδας) και Τράικος (2001).

“Ειμαστε μια ομάδα που οφείλει να καλλιεργήσει τις υποδομές και να τις εμπιστευτεί. Αυτό κάνουμε και αυτό θα κάνουμε. Το στοίχημα είναι μαζί τους να παίξουμε ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο” υπογράμμισε ο τεχνικός του Α.Ο. Περιστερίου, Γιάννης Τάπραντζης.

Τη Δευτέρα 27 Αυγούστου θα ακολουθήσει τον δρόμο της πρώτης ομάδας και το τμήμα Νέων (Κ18) του Γιάννη Λιβαθινού, ανοίγοντας την αυλαία για τα τμήματα υποδομής.

Leave a Reply