Περιστέρι: Ιστορική ευκαιρία

Δεν ήταν η πρώτη και δεν θα πρέπει να είναι η τελευταία. Μπορεί να είναι υπερβολικό να χαρακτηρίζεται ιστορική ως συνάντηση, αλλά είναι σίγουρα ιστορική ευκαιρία να αποδειχθεί αληθινή και να εξελιχθεί σε μία ειλικρινή σχέση, χωρίς “ναι μεν, αλλά…”.

Δεκατέσσερις ομάδες του Περιστερίου έδωσαν το παρών στο κάλεσμα της ΠΑΕ Ατρόμητος, ώστε να τεθεί μια στέρεη βάση συνεργασίας της ποδοσφαιρικής ναυαρχίδας της πόλης, του Ατρομήτου Αθηνών, με τους συλλόγους που την εκπροσωπούν στον χώρο του εραστεχνικού ποδοσφαίρου.

Άλλωστε υπήρξαν καθαρές κουβέντες και εξηγήσεις, ακούστηκαν πικρίες και παράπονα που ακουμπούν στο παρελθόν και το σήμερα και δημιουργήθηκε μία αφετηρία αληθινής σχέσης.

Στην αίθουσα Τύπου του “Γηπέδου Ατρομήτου – Άγγελος Ράμφος”, οι εκπρόσωποι 14 ομάδων του Περιστερίου άκουσαν την διευθύνουσα σύμβουλο της ΠΑΕ, Κάτια Κοξένογλου, τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο και τον υπεύθυνο σκάουτινγκ Απόστολο Αποστόλου να θέτουν στη διάθεση όλων την τεχνογνωσία αλλά και τον εξοπλισμό της ΠΑΕ, με τα Δ.Σ. Και τα προπονητικά επιτελεία των συλλόγων να αποκτούν ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα γήπεδα του Ατρομήτου Αθηνών.

Ως μία πρώτη κίνηση, ενδεικτική της διάθεσης συνεργασίας εκ μέρους των ανθρώπων της ΠΑΕ, ανακοινώθηκε ότι θα δοθούν από 15 μπάλες σε κάθε ομάδα.

Το “παρών” έδωσαν οι Άγιος Ιερόθεος (Ισίδωρος Χαλιμούρδας), Αθλητική Ένωση Περιστερίου (Γιώργος Ζέρβας), Αθλητικός Όμιλος Περιστερίου (Βασίλης Μπαρούσης), Ακαδημίες Μισαηλίδη (Κώστας Μισαηλίδης), Άμιλλα Περιστερίου (Βασίλης Κατσούλας, Γιάννης Λιβαθινός, Βασίλειος Τυρλής, Ηλίας Στέφος), Ανθούπολη (Χρήστος Κολοκάθης), Γαλαξίας (Γρηγόρης Σαχπατζίδης), Ηρακλής Περιστερίου (Γρηγόρης Καλαντζής), Ήφαιστος Περιστερίου (Μάριος Προβατάρης), Θύελλα Περιστερίου (Θόδωρος Αθανασόπουλος), Ιπποκράτης (Μανώλης Ρακιντζάκης, Διονύσης Γεροντής), Κηπούπολη (Παύλος Μακρής, Ντίνος Σταματογιαννόπουλος, Δημήτρης Τσουκνάκης), Πράσινα Πουλιά (Βαγγέλης Γαζελερίδης) και Φοίνικας Περιστερίου (Αλέξανδρος και Άγγελος Μαργαρίτης).


Leave a Reply