Κ17: Ικανοποιημένος ο Τ. Δημητρίου

Εμφανώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση των νεαρών ποδοσφαιριστών της Μικτής Κ17 εμφανίστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης της δεύτερης αγωνιστικής, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, ο τεχνικός της, Τάσος Δημητρίου.

Κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα της Ένωσης Δυτικής Αττικής, ο Ενωσιακός εκλέκτορας είδε τους ποδοσφαιριστές του όχι μόνο να μην στερούνται αγωνιστικού ρυθμού, παρά τις αλλεπάλληλες διακοπές λόγω πανδημίας και την πρόσφατη αναβολή λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αλλά να αντιδρούν με ψυχραιμία και σιγουριά στο γρήγορο γκολ των αντιπάλων, να συνδυάζουν ταχύτητα σκέψης και εκτέλεσης και να φτάνουν σ’ ένα ευρύ σκορ.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση που επιδεικνύουν στις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, όπως επίσης και στους συνεργάτες μου, κυρίους Τελωνιάτη, Κατωπόδη, Σπυριδόπουλο και Δημουλιά, για την εξαιρετική δουλειά τους παρά τις διαρκείς όσο και αναπόφευκτες ανατροπές προγραμματισμού” υπογράμμισε ο κ. Δημητρίου, έχοντας ήδη στρέψει το βλέμμα του στην προσεχή αναμέτρηση με την Ένωση Αργολίδας.

Leave a Reply