Μετά το τέλος του Β’ γύρου, τι;Μέσω του εβδομαδιαίου δελτίου Τύπου, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών ενημερώνει τα σωματεία που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Υποδομής Κ17 και Κ15 ότι μετά την ολοκλήρωση του δευτέρου γύρου, που προγραμματίζεται να γίνει στις 30/3/2024, εκτός από τις ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 1-4 στους ομίλους των ισχυρών και θα προχωρήσουν σε τελική φάση ΚΑΙ οι υπόλοιπες ομάδες θα συγκροτήσουν ομίλους των 4 ομάδων και θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε μονούς αγώνες.

Οι Όμιλοι θα συγκροτηθούν από τις ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 5-8 και 9-12 στους ομίλους των ισχυρών ομάδων (όμιλοι 9, 10, 11, 12).

Ακόμη, οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 1 έως 4 στους ομίλους των λιγότερο ισχυρών (όμιλοι 13, 14, 15, 16) θα συγκροτήσουν τέσσερις ομίλους των 4 ομάδων και οι υπόλοιπες από τις θέσεις 5 έως 10 θα συγκροτήσουν επίσης ομίλους των 4 ομάδων.

Με τους αγώνες αυτούς, όλες οι ομάδες θα έχουν αγωνιστική δραστηριότητα μέχρι το τέλος Απριλίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν κάποια ομάδα δεν επιθυμεί να συνεχίσει θα πρέπει να το δηλώσει έγκαιρα εγγράφως πριν από τη δημιουργία των ομίλων.