Κ18: Θρίαμβος Χ.-Ήφαιστος 1-2

Τρίτη συνεχόμενη νίκη και 4/5 για την Κ18 του Ηφαίστου Περιστερίου, που επικράτησε στο Χαϊδάρι του τοπικού Θριάμβου με σκορ 1-2.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Φραγκίσκου Χίου έλεγξαν την αναμέτρηση, αλλά δεν την “καθάρισαν” πριν από το σφύριγμα της λήξης, στο οποίο έφτασαν με το ασθενικό 1-2, σπαταλώντας αρκετές καλές ευκαιρίες.

Ο Θρίαμβος μείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ σε 1-2, αλλά δεν είχε συνέχεια στις περιορισμένες επισκέψεις του στην αντίπαλη εστία.

Στο 58ο λεπτό αποχώρησε τραυματίας στο γόνατο ο Σπυρόπουλος και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες εντός αγωνιστικού χώρου, κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Σκόρερς: 57′ Χατζηκωνσταντίνου / 10′ (αυτ.) Αθανασόπουλος, 20′ Χαζιράκης.

Διαιτητής: Γκέτσος. Βοηθοί: Αγιωργίτης, Δαρζέντας.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ Χ.: Μαλαπάνης, Περδικας, Μαρινάκης, Μουσης, Ζουμπουρίδης, Αθανασόπουλος, Κόλλιας, Πετράτος, Ντάκος, Φραγκούλης, Φαράκλας (Maxudyan, Σανος, Χατζηκωνσταντίνου).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Κατσαρέας, Χατζούδης, Σακάκος, Σπυρόπουλος, Γκέρτσο, Παππάς, Ευθυμιάδης Γ., Ευθυμιάδης Ι., Χαζιράκης, Λουκας, Τσέλιος (Βίτσας Ε., Μπενέτος, Βίτσας Θ., Μάκος).Leave a Reply