Κ18: ‘Ηφαιστος-Κηπούπολη 4-1

Παρά τον αρχικό αιφνιδιασμό με την απευθείας εκτέλεση φάουλ που έδωσε το προβάδισμα στην Κηπούπολη, η Κ18 του Ηφαίστου έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της, ανέτρεψε πλήρως τα εις βάρος της δεδομένα πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου και επικράτησε τελικά με σκορ 4-1.

Ένα κομβικό ίσως σημείο της αναμέτρησης ήταν το ανεπιτυχές τετ α τετ των φιλοξενουμένων (Ζαχαρόπουλος) στο 1-1 για να ξαναπάρουν προβάδισμα,το οποίο ακολούθησε το 2-1 που έγειρε πλέον την πλάστιγγα υπέρ του Ηφαίστου, αφού στην επανάληψη ήταν αδιαμφισβήτητα καλύτερος, άνοιξε γρήγορα την ψαλίδα του σκορ και “κλείδωσε” απόλυτα δίκαια το παιχνίδι.

Σκόρερς: 15′ και 44′ Βασιλειάδης, 35′ Τσέλιος, 42′ Ευθυμιάδης / 8′ Κωνσταντινίδης.

Διαιτητής: Ροδοστογλου. Βοηθοί: Γεωργίου, Ζήσης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Κατσαρέας, Χατζούδης, Χαζιράκης, Σπυρόπουλος, Μάκος, Παππάς, Ευθυμιάδης Γ., Γκέρτσο, Τσέλιος, Βασιλειάδης, Ευθυμιάδης Ι. (Δούκας, Σακκάκος, Μπενέτος, Ρήγας, Βίτσας, Κοτσωρης).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Δουλγεράκης, Κατσακούλας Π., Κολοκυθάς, Γερεντές, Λόντος, Κατσακούλας Κ., Στάμου, Ανδρονιώτης, Ζαχαρόπουλος, Σταματογιαννόπουλος, Κωνσταντινίδης (Δημητρίου, Κόκλας, Μπαρδώσας, Γερονικολός, Σαμουρης, Ζαραϊδώνης).Leave a Reply