Κ18: ‘Ηφαιστος – Θρίαμβος Χ. 1-0

Δίκαιη νίκη, αλλά με το εύθραυστο 1-0 να διατηρείται μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης, για την Κ18 του Ηφαίστου που επικράτησε του αντίστοιχου συγκροτήματος του Θριάμβου Χαϊδαρίου, στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Νίκου Ζουμπατόπουλου είχαν το προβάδισμα από τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου και είχαν και τις ευκαιρίες να το διευρύνουν, όχι όμως και την αποτελεσματικότητα να το κάνουν πράξη, ενώ είδαν και τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι σε προσπάθεια του Τσέλιου.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά έφτασαν στο 3/3, ισόβαθμοι με τον Α.Ο. Περιστερίου και 3 πόντους πίσω από τον ΠΑΟ Ρουφ που έχει δώσει τέσσερα παιχνίδια.

Σκόρερς: 14′ Μαστροκώστας / –

Διαιτητής: Αναστασόπουλος – Τσιγγέλης. Βοηθοί: Σπυρόπουλος, Ματσούκας.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Κατσαρέας, Χατζούδης, Αρέστης, Σάββας, Ιακώβου, Ευθυμιάδης Ι., Τσέλιος, Παππάς, Μαστροκώστας, Χαζιράκης, Βούλγαρης (Λατσι, Ευθυμιάδης Γ.., Βασιλειάδης, Καρβουνιάρης).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ Χ.: Πένητας, Καϊμάκης, Ζουμπουρίδης Δ., Νικολαδος, Πλακιδας, Γκαλιμάνης, Γεωργάρας, Κόλλιας, Ντάκος, Φραγκούλης, Περδικας (Μπαγιαρτάκης, Χατζηκωνσταντίνου, Μαρινάκης).Leave a Reply