Κ18: Α.Ο. Χαϊδαρίου – Ήφαιστος 3-0

Με το αντρικό να δίνει αγώνα-εξάποντο (στις 15.00) και την Κ16 να αγωνίζεται την ίδια ώρα στη Χρυσούπολη (10.00), η Κ18 του Ηφαίστου δεν είχε τις απαραίτητες βοήθειες για να σταθεί περισσότερο ανταγωνιστική στο “Τ. Χαραλαμπίδης”, το πρωί του Σαββάτου.

Κόντρα στον Α.Ο. Χαϊδαρίου που είναι ένα από τα ισχυρότερα σύνολα της δυτικής Αθήνας, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Νίκου Ζουμπατόπουλου το πάλεψαν για τουλάχιστον μία ώρα και δεν παραδόθηκαν πριν οι γηπεδούχοι διπλασιάσουν τα τέρματά τους (63′ – στο 65′ έγινε το 3-0) και αποβληθεί ο Αρέστης με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 68′.

Έτσι το Χαϊδάρι έκανε το 2/2, αφού είχε επικρατήσει και στην προτελευταία αγωνιστική του Α’ γύρου, στο ΕΑΚ Ηφαίστου, με 1-5.

Σκόρερς: 13′ και 63′ Δραμης, 65′ Λεοντσίνης / –

Διαιτητής: Θώμογλου. Βοηθοί: Μαμουνής, Σπυρόπουλος.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Κολοστούμπης, Gjoka, Δραμης, Παπαποστόλου, Λαζάρου, Καλαποθαράκος, Λιαμπότης, Τζωρτζινης, Λεοντσίνης, Παπαδόπουλος, Grembi (Καλογερόπουλος, Κωτσαδάμ, Καλαντώνης, Guri, Μαχαλιώτης).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Κατσαρέας, Σάββας, Παππάς, Ευθυμιάδης Ι., Laci, Hodaj, Καρβουνιάρης, Προβατάρης, Λεγάτος, Αρέστης, Ιακώβου (Διαμαντόπουλος).Leave a Reply