Κ16: Κηπούπολη – Ανθούπολη 5-1

Το τελικό σκορ (5-1) περιγράφει την αγωνιστική εικόνα της αναμέτρησης των Κ16, Κηπούπολης – Ανθούπολης, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν μέσα από τις τελικές γραμμές στο σύνολο του αγωνιστικού χρόνου, έστω κι αν χρειάστηκε να φτάσουν σχεδόν στο φινάλε του πρώτου μέρους για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη, εκτός των 5 γκολ, είχαν και 3 δοκάρια με τους Κατσακούλα Κ., Σταματογιαννόπουλο και Στάμου, με τους φιλοξενούμενους να αξιοποιούν ένα λάθος και να μειώνουν σε 3-1, αλλά χωρίς συνέχεια.

Οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, η Ανθούπολη λόγω τραυματισμού (είχαν γίνει οι αλλαγές) και η Κηπούπολη στο πλαίσιο fair play.

Σκόρερς: 28′ Στάμου, 31′ Βεν’ετης, 39′ και 62′ Σταματογιαννόπουλος, 60′ Κατσακούλας Κ. / 56′ Χαλακατεβάκης.

Διαιτητής: Κωσταγιάννης.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Χριστοφιλόπουλος, Κατσακούλας Π., Τσακοπιάκος, Γερεντές, Κολοκυθάς, Κόκλας, Σταματογιαννόπουλος, Κατσακούλας Κ., Σιουρούνης, Στάμου, Βενέτης (Παιδούσης, Βασιλείου, Γιώργης, Κατρισιώσης, Μπαρδώσας, Ρισσάκης).

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Μπερσίμης, Στρίκος, Μπαντίλλι, Κάτσενος, Βίτος, Γεωργάκης, Κατής, Ντόκο, Χαλακατεβάκης, Βανταράκης, Καλδής (Ροΐδης Α., Παυλάκης, Μαγνήσαλης, Ροΐδης Β.).

Leave a Reply