Κ16: Αγ. Ιερόθεος-Ιπποκράτης 0-1

Από το 5ο λεπτό που σημειώθηκε το 0-1 έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Σταθόπουλου, μεσολάβησαν ελάχιστες φάσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν ουσιαστικά τα δεδομένα στην αναμετρηση των Κ16, Αγίου Ιεροθέου και Ιπποκράτη.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο πίεσαν οι νεαροί ποδοσφαιριστες του Ισίδωρου Χαλιμούρδα και δημιούργησαν συνθήκες μίνι πολιορκίας και πάλι όμως έλειψε η τελική απειλή.

Ο Ιπποκράτης του Βασίλη Καραγκούνη δεν ζορίστηκε ιδιαίτερα στον υπόλοιπο χρόνο και είχε και δοκάρι με τον Παπαλάιο για να αυγατίσει προηγουμένως το προβάδισμά του. Η νίκη αφιερώθηκε στον Αλέξανδρο Γραμματικό (έδωσε το παρών στα αποδυτήρια) που τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και σύντομα θα υποβληθεί σε επέμβαση στο πόδι.

Σκόρερς: – / 5′ Κουμουνδούρος.

Διαιτητής: Σταθόπουλος.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Σιδεράς, Τσιριγώτης, Tafka, Μαρίνοε, ραβανός Δ., Παπαγιαννακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Φαρασόπουλος, Χαλακατεβάκης, Προβατάρης, Λυκογιάννης Κ. (Λυκογιάννης Π., Memaj, Κόκκινος).

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Ματθαίος, Διαμαντόπουλος, Πατέλης, Ρακιντζακης, Παλασκώνης, Μηδελλιάς, Καπετανάκης, Θεοδωρακόπουλος, Κουμουνδούρος, Παππάς, Παπαλάιος (Χανης, Θεοδωρακάκης, Μπαριανος).Leave a Reply