Ικανοποίηση στα Χειμερινά Κατηγοριών

Κολυμβητική πανδαισία το Παρασκευο/Σαββατο/Κύριακο που πέρασε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με την διεξαγωγή των Χειμερινών πρωταθλημάτων Κατηγοριών Νότου και Βορρά.

Στην Αθήνα, για τα σωματεία του Νότου, οι αγώνες διεξήχθησαν στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ,και αφορούσαν τις Κατηγορίες Παίδων / Κορασίδων και Εφήβων / Νεανίδων.

Στη Θεσσαλονίκη, για τα σωματεία του Βορρά, οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, για όλες τις Κατηγορίες (Παμπαίδων / Παγκορασίδων, Παίδων / Κορασίδων και Εφήβων / Νεανίδων).

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Τεχνικός Διευθυντής Κολύμβησης Κ.Ο.Ε, Ευάγγελος Κοζομπόλης, που δήλωσε σχετικά στην Ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Χειμερινά πρωταθλήματα κολύμβησης Βορείου και Νοτίου Ελλάδας στις αναπτυξιακές κατηγορίες Κ13, Κ14, Κ15/16 και Κ17/18. Το πολύ μεγάλο πλήθος συμμετοχών, οι πολλές συναρπαστικές κούρσες και σπουδαίες επιδόσεις, η επίτευξη νέων πανελλήνιων ρεκόρ αλλά και ορίων συμμετοχής σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, συνθέτουν μια εξαιρετική αγωνιστική εικόνα, η οποία μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Πολλά συγχαρητήρια στους απόλυτους πρωταγωνιστές που είναι οι αθλητές, καθως και στους προπονητές τους, οι οποίοι είναι οι αρχιτέκτονες των επιτυχιών. Βέβαια, τίποτα από τα παραπάνω,. δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς τη διαρκή και αμέριστη στήριξη των γονέων, αλλά και την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών και αθλητικών σωματείων, τους οποίους ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά τους”.

Leave a Reply