Γυναίκες Π.: Μίχου και Παπαθανάκου

Νέα πρόσωπα που έρχονται να ενισχύσουν την προσπάθεια των Γυναικών Περιστερίου στο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικης κατηγορίας είναι η Γεωργία – Παυλίνα Μίχου και η Αναστασία Παπαθανάκου, με την τελευταία να παίρνει ήδη μια πρώτη γεύση και χρόνο συμμετοχής το φιλικό της Κυριακής με την Ολυμπιάδα Υμηττού.

Η Μίχου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 5 ετών στην Ακαδημία του Πανιωνίου και ενάμιση χρόνο αργότερα εντάχθηκε στην Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου. Είναι γεννημένη στις 20 Μαΐου του 2010 και με τις Γυναίκες Περιστερίου θα είναι για πρώτη φορά μέλος ομάδας που παίρνει μέρος σε εθνική κατηγορία.

Η Αναστασία Παπαθανάκου γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου του 2008 και βρισκόταν από το 2017 στον Ορφέα Αιγάλεω, με προπονητή τον Μάνο Λακέρδα.

Η αριστεροπόδαρη μεσοεπιθετικός επίσης θα συμμετέχει για πρώτη φορά σε πρωτάθλημα εθνικής κατηγορίας, με το σήμα των Γυναικών Περιστερίου στο μέρος της καρδιάς.

Η ενίσχυση θα συνεχιστεί το αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε η ομάδα να σταθεί καθ’ όλα έτοιμη στην αφετηρία των αγωνιστικών υποχρεώσεων.







Leave a Reply