Ανθούπολη: Τελικοί για Κ10-Κ14

Με συμμετοχή σε δύο τελικούς του πρωτοχρονιάτικου τουρνουά του Soccerlink ολοκλήρωσε την εορταστική παρουσία της η ποδοσφαιρική Ακαδημία της Ανθούπολης.

Συγκεκριμένα,

η Κ10 τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της, με δύο νίκες και μία ήττα και έδωσε το παρών στον μεγάλο τελικό της κατηγορίας. Αντίπαλος ο Πανιώνιος που επικράτησε με σκορ 4-1.

Για το συγκρότημα του Μελέτη Χατζή αγωνίστηκαν οι Κομματάς Κ., Διονυσόπουλος, Μπογράκος, Βασιλακόπουλος, Κουκουραβας, Σταυρόπουλος, Χωραφιός, Ροκκος, Ευσταθίου, Βασιλικόπουλος, Γιαννης, Κομματάς Φ., Διπλαράκος, Μαμουνάκης.

η Κ14 κατέλαβε τη δεύτερη θέση του ομιλου της, με δύο νίκες και μία ήττα και συμμετείχε στον μικρό τελικό της κατηγορίας, όπου ηττήθηκε με 1-0 από τον Γ.Σ. Καλλιθέας.

Πήραν μέρος οι Διονυσόπουλος, Αϊδίνης, Λιάπης, Νικηφόρου, Λανάι, Ξενάκης, Γιαννης, Αμπελιώτης, Βασιλικόπουλος, Κρινης, Κούρος, Δάικος, Βλαβιανός,

η Κ12 δεν πήρε εισιτήριο πρόκρισης από τη φάση των ομιλων και την εκπροσώπησαν οι Νικηφόρου, Γιαννάκης, Νταλάκος, Ροζάκος, Κατσιγιαννης, Ζωγάκης, Μυλωνακάκης, Κομματάς Ν., Ξενάκης, Σταυρόπουλος.Leave a Reply