Αναστασόπουλος: “Με έκπληξη…”

Επανήλθε, μετά από την επιθετική ανάρτηση στη σελίδα του Ηρακλή Περιστερίου, ο πρώην τεχνικός του Σάκης Αναστασόπουλος με σαφή διάθεση να κλείσει αυτό το κεφάλαιο χωρίς περαιτέρω αντεγκλήσεις.

Συγκεκριμένα:

Με μεγάλη μου εκπληξη διάβασα την απάντηση του Ηρακλη Περιστεριου. Η ανακοίνωση μου ήταν ευχαριστήρια προς τη διοικηση και σύντομος απολογισμός κάποιων πεπραγμένων.

Δεν περιείχε καμία μομφή για κανέναν αν την εκλαβατε έτσι. Εχω συνεργαστεί τόσα χρόνια με παράγοντες, προπονητες, ποδοσφαιριστές και φυσικά γονείς παιδιών. Για το ήθος μου, την εργατικότητα του και την αποτελεσματικότητα μου, όλοι αυτοί ξέρουν

Είμαι περήφανος να βλέπω ποδοσφαιριστές που κάνουν καριέρα αυτή τη στιγμή, να έχουν εκπαιδευτεί στις μικρότερες ηλικίες από μενα. Όπως συμβαίνει στις αποτυχίες έτσι και στις επιτυχίες, μερίδιο ευθύνης έχουν όλοι.

Αγαπητοί μου φίλοι πρώην συμπαίχτες και νυν παράγοντες του Ηρακλη Περιστεριου με πολύ αγαπη δεν σας κατηγορω γιατί είστε ένα χρόνο στη διοικηση και έχετε όρεξη να κάνετε πολλά. Σας εύχομαι να εκπλήρωσετε τους στοχους σας και να έχετε μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία πάνω από όλα για όλους γιατί αυτό μετράει. Καλό καλοκαίρι να έχετε.



 

Leave a Reply